Sensoren van Techgrow

Vrijwel alle TechGrow-controllers en -sensoren zijn met elkaar te verbinden om zo het gebruiksgemak te optimaliseren en uitbreiden betaalbaar te houden.

Sinds kort levert Techgrow de controllers en sensoren afzonderlijk zodat verschillende controllers en sensoren op elkaar zijn aan te sluiten. Zo is het mogelijk om met een sensor drie verschillende controllers aan te sturen. U kunt dan bijvoorbeeld met een S-4 sensor zowel een CO2 Controller, Climate Controller als een Humi Controller aansturen.

Alle waarden die worden gemeten door uw sensor kunt u opslaan op de TechGrow
Datalogger DL-1.

Om te weten welke sensor u kunt aansluiten op uw TechGrow-controller verwijzen wij u naar de handleiding van uw controller. Elke controller uit de Pro Series zal de huidige
CO2 -waarde, temperatuur en luchtvochtigheid weergeven, maar ook de min/max waarden registreren.

Temp Probe
S-4 SensorDit is de meest eenvoudige sensor van TechGrow. Deze sensor meet uitsluitend de temperatuur en is alleen te gebruiken voor onze Climate
Pro. De sensor is alleen te gebruiken wanneer u de Clima Pro “stand alone” gaat gebruiken en dus niet door wilt verbinden aan andere
TechGrow apparaten.

Temp/RH
S-4 SensorDeze sensor kan tegelijkertijd temperatuur, luchtvochtigheid (RH) meten en licht detecteren.
U krijgt deze waarden te zien in het display van uw controller. De Temp/RH sensor kan op verschillende apparaten worden aangesloten. Afhankelijk van uw TechGrow-controller zal deze sensor de temperatuur en/of luchtvochtigheid regelen. De ingebouwde lichtsensor kan worden uitgeschakeld in gebruik met een S-2 sensor of een T-Mini CO2 controller.

S-2
S-4 SensorDeze sensor meet CO2 en detecteert licht. De S-2 is aan te sluiten op
alle TechGrow-controllers. De sensor is voorzien van een ingebouwde kalibratiefunctie waarbij u de CO2-sensor zelf kunt kalibreren aan de hand van de buitenlucht. Het kalibratiemenu is uitsluitend te bereiken via een CO2-controller. Voorzien van ingebouwde schakelaar die ongewenste kalibratie voorkomt. Beschikbaar in 0 – 2.000 ppm of 0 – 10.000 ppm.

S-4
S-4 SensorDeze alles-in-één sensor meet tegelijkertijd temperatuur,
luchtvochtigheid, CO2 en detecteert licht. Ook deze sensor is voorzien van een ingebouwde kalibratiefunctie om de sensor te kalibreren aan de hand van de buitenlucht. Het kalibratiemenu is uitsluitend te bereiken via een CO2 controller. Voorzien van ingebouwde schakelaar die ongewenste kalibratie voorkomt. Beschikbaar in 0 – 2.000 ppm of 0 – 10.000 ppm.