Hoogwaardige producten voor meten, zekerheid en registratie

TechGrow ontwikkelt en levert een volledige reeks aan hoogwaardige producten voor meten, registreren en communicatie in het moderne tuinbouwbedrijf. De producten worden ontwikkeld en gemaakt in Nederland en zijn alom gewaardeerd om hun kwaliteit, bedieningsgemak en precisie.

Met TechGrow concentreert u zich zorgeloos op uw bedrijfsvoering omdat u zeker weet dat uw meet- en regelapparatuur bedrijfszeker uw oogst in de gaten houdt..

 • Een korte en gecontroleerde groeicyclus door baanbrekende techniek

  CO2-bemesting zorgt voor een hogere opbrengst van uw gewas, maar alleen bij het exact juiste niveau. De toestellen die TechGrow ontwikkelt zijn gebaseerd op een baanbrekende techniek en zorgen voor een kortere en perfect gecontroleerde groeicyclus.
  Naast het zorgvuldig reguleren van de juiste CO2-, temperatuur-, vochtigheid-, niveaus zien de producten van TechGrow erop toe dat het hele proces in goede banen wordt geleid. Van een uitgebalanceerde klimaatbeheersing tot het automatisch en op afstand melden van afwijkingen tijdens de productie.

  Wat brengt de nabije toekomst?

  In de communicatie met meetinstrumenten zijn interessante ontwikkelingen gaande, zoals communicatie via GSM, SMS en GPRS. Ons doel is om nieuwe technologie te implementeren zodra zij beschikbaar komt.

  Wij zorgen ervoor dat u binnenkort uw hele installatie vanuit uw luie stoel bedient en controleert.

  Momenteel werken wij hard aan innovatieve oplossingen die wij snel aan u zullen presenteren.

 • NIEUW
  Ballast Connect

  ballast-connect-600-x-600-4
  De Ballast Connect is een digitaal gestuurde relaiscontroller die 6 x 600W kan schakelen.
  Elk stopcontact wordt individueel aangestuurd door hybride relais: tijdens het schakelmoment zullen de hybride relais om de 5 seconden inschakelen.

  Door de digitale aansturing en de 6 relais biedt deze controller u veel voordelen. Zo beschikt de Ballast Connect over temperatuurbeveiliging, opstartvertraging, een ampèremeter, een 24-uurstimer, een asymmetrische timer én een logfunctie, waarmee u verschillende events kunt terugzien. Door de ingebouwde batterij kunt u checken op welk tijdstip de eventuele stroomuitval is geweest.

  Lees meer