Over ons

TechGrow is een Nederlandse producent van geavanceerde elektronische apparatuur, zoals CO2-meetinstrumenten, sensoren en dataloggers voor een breed scala aan toepassingen.

Nieuwste technologie

In de meettechniek volgen verbeteringen van apparatuur en sensoren elkaar snel op. Om onze voorsprong op de markt te behouden hechten wij veel belang aan het implementeren van nieuwe of verbeterde methodes en hardware. Zo is momenteel de communicatie via GSM,SMS en GPRS erg in opkomst en ons doel is om deze boeiende ontwikkelingen te implementeren zodra zij beschikbaar komen, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Wij zorgen ervoor dat u binnenkort uw hele installatie vanuit uw luie stoel bedient en controleert.

Uw maatwerk is onze uitdaging!

Door onze directe communicatielijnen met eindgebruikers, onze internationale partners en onze leveranciers hebben wij de afgelopen jaren een grote expertise opgebouwd op het gebied van meten, registreren en communicatie.

Op deze website tonen wij onze standaard assortiment, maar wij bieden ook maatwerk voor diverse meetoplossingen en elektronica, geheel vervaardigd naar uw visie in kleine tot zeer grote oplagen.

Heeft u een specifieke meetwens of een applicatie die u aan ons wilt voorleggen? Uw idee wordt bij ons werkelijkheid!